Talon rakentaminen Porissa.

Talon rakentaminen ammattitaidolla Porin ja Satakunnan alueella

Soita ja pyydä tarjous!

Rakennuspalvelu Pohjaluoto tarjoaa kattavat rakennuspalvelut omakotitalon rakentamiseen aina perustuksista pintaremontteihin ja saneeraustöihin. Olemme luotettava ja laadukas toimija vuosien kokemuksella. Palvelemme joustavasti ja tehokkaasti kaikkia asiakkaitamme Porin ja muun Satakunnan alueella. Asiakaskuntaamme kuuluvat erityisesti yksityishenkilöt, kuten omakotitalon omistajat. 


Olemme oikea valinta, kun tarvitset luotettavan kumppanin uudisrakentamisen tai remontoinnin kohteisiin. Anna meidän pitää huolta sijoituksestasi ja sen arvon säilyttämisestä.

Rakentamista ja remontointia

Rakennamme ja remontoimme erikokoiset kohteet laadukkaasti ja asiantuntevasti, aina sovitussa aikataulussa. Ota yhteyttä ja pyydä yksilöllisesti räätälöity tarjous. Meiltä saat tilattua muun muassa seuraavat palvelut:

  • omakotitalon rakentaminen
  • mökin rakentaminen
  • varaston rakentaminen
  • talon perustusten teko
  • keittiöremontti
  • kylpyhuoneremontti
  • muut märkätilaremontit (vesieristyssertifikaatti)
  • muut korjausrakennus- ja saneeraustyöt

Avustamme myös suunnittelussa ja toimimme asiantuntijan ominaisuudessa rakentamisen ja
remontoinnin erilaisissa ongelmatilanteissa. 


Älä epäröi ottaa yhteyttä, vaikka kaikki suunnitelmat eivät olisikaan vielä valmiina. Meidän tehtävämme alamme ammattilaisina on vastata kysymyksiisi ja löytää ratkaisut. Voimme pohtia erilaisia vaihtoehtoja yhdessä tuumin ja päättää, mikä on paras tapa edetä. 


Keskustele rakentamisen ja remontoinnin ammattilaisen kanssa tarpeistasi!

Soita heti!

Anna ammattilaisen tehdä remontti- ja rakennustyöt

Näin saat varmasti jälkeä, johon voit olla tyytyväinen. Kauttamme voit tilata remontit ja uudisrakentamisen monenlaisiin kohteisiin ja saat täyden palvelun yhdestä paikasta. Ongelmatilanteet ratkeavat vaivatta, kun käytettävissäsi ovat alaansa erikoistuneet ammattilaiset. Saamme rakennus ja kunnostustyöt päätökseen mahdollisimman nopealla aikataululla ja kustannustehokkaasti hyödyntämällä oikean alan ihmisiä oikeassa tilanteessa.

Me teemme sen, mitä on sovittu ja pidämme kiinni aikatauluista. Kun tavoitteena on kustannustehokas ja laadukas talon rakentaminen Porin ja Satakunnan seudulla, Rakennuspalvelu Pohjaluoto on oikea osoite. 

Katso aikaisempia remontointi töitämme tästä: